Noves clàusules CEIJ Gavina – ESTIU 2020

 (ampliació o modificació de les ja publicades)

 1. Es podran fer modificacions/cancel·lacions fins al 29 de maig (inclòs) de les activitats inscrites.

 2. En el cas de fer cancel·lacions o reducció de setmanes després del 29 de maig, i l’activitat es porti a terme, s’haurà d’abonar el 15% de l’activitat inscrita o la diferència.

 3. El pagament de les activitats d’estiu 2020 del CEIJ Gavina s’hauran de fer abans del 22 de juny. Si no, no es podrà participar a l’activitat.

El CEIJ Gavina es compromet a fer la devolució íntegre del cost de l’activitat a totes aquelles famílies que hagin fet el pagament, si l’activitat queda anul·lada i no es pot portar a terme pel COVID-19.

Nova informació ESTIU 2020

Hola famílies Gavineres!

Com esteu? Desitgem que vosaltres, els més petits i la familia, amics i amigues estiguin bé!

Ens posem en conacte amb vosaltres per donar-vos divereses informacions:

a) El casal d’estiu finalment, quedarà en 5 setmanes. Volem ser prudents i hem anul·lat la primera setmana de casal. Així que el casal s’iniciarà el 29 de juny. De moment es manté campaments (fins que no ens diguin que s’ha d’anul·lar des de estaments superiors ho mantindrem):

 

 

Els preus serán els següents:

 

 

 

 

 

b) L’activitat de colònies queda anul·lada. No hi ha el mínim d’infants pre-inscrits, només 6. La meitat del que es requereix per a que l’activitat es porti a terme.

c) Les modificacions que vulgueu fer donada que hi ha diversos canvis ens les comuniqueu quan ens porteu les inscripcions físicament! Quan? A partir del 6 de maig.

Hem creat 6 torns diferents per a que ens pugueu portar les inscripcions i documentació de beques, per a totes aquelles famílies que heu fet la vostra PRE-INSCRIPCIÓ Ho hem organitzat de la següent manera, els torns seran tenint en compte la inicial del primer cognom dels vostres fills i filles (orde alfabètic). D’aquesta manera evitarem aglomeracions i que us trobeu moltes persones el mateix dia, l’horari de cada dia serà de 10h a 13h als locals de Gavina:

d) El mateix dia que porteu les diferents inscripcions serà el moment per portar també la documentació per fer la petició de beques. Recordeu, la documentació és:

1.- Certificat convivència (padró) o DNI del sol·licitant (pare o mare)

2.- Ingressos familiar:

 • Renda: fotocopia o enviar per correu electrónic

 • Informe de Cáritas

 • Informe de serveis socials

 • Comprovant titular beca menjador

 • Comprovant atur o no perceptor d'ajuts

 • Titular d'una RMI

 

3.- Altres documents a aportar:

 • Carnet monoparental

 • Carnet família nombrosa

 • Carnet discapacitat d'algun membre de la família

Si us plau, us demanem que quan vingueu a portar les inscripcions mantingueu les distàncies de seguretat, respecteu les normes d’higiene i protecció i sobre tot tingueu paciència. Per altra banda, també comentar-vos que tot pot quedar subjecte a modificacions segons els comuniquin els estaments superiors. De moment no ens han dit que NO POGUEM FER ESTIU, així que nosaltres seguim endavant!

Moltes gràcies per la vostra paciència i confiança.

Una forta abraçada.

NOVES INSCRIPCIONS

ALTRES INFORMACIONS

PRE-INSCRIPCIÓ ON-LINE 

1.- Des d l’entitat s’ha valorat fer una pre-inscripció de manera on-line per a que les famílies es puguin anar reservant la seva plaça a les diferents activitats que oferim. Les famílies que facin aquesta PRE-INSCRIPCIÓ on-line formaran part del 2n torn. Aquest període començarà el dia 6 d’abril. Tindrem oberts els enllaços fins que acabi l’estat d’alarma. Haureu d’emplenar una per infant i per activitat que vulgueu que realitzin:
 
Enllaç CASAL d’ESTIU:
https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=52&tk=4C66B3DE2F
 
Enllaç COLÒNIES:
https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=65&tk=036EC196DC
 
Enllaç CAMPAMENTS:
https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=64&tk=9E2A081503
2.- Com comentem, això només és una PRE-INSCRIPCIÓ. Per això caldrà igualment portar una inscripció de manera FÍSCIA, amb signatures fresquetes, als locals de Gavina. Les dates ja les direm, tot anirà en detriment de la suspensió de l’estat d’alarma i les indicacions que ens facin els estaments superiors.
Per això hem fet una nova inscripció: D’UNA SOLA PÀGINA! Aquesta serà una inscripció per cada projecte i infant. Estaran a la web penjades i al vostres correus quan feu la pre-inscripció on-line.
3.- Pel que fa als pagaments, ho formalitzarem el dia que porteu la inscripció de manera física. Aquell dia, com sempre hem fet, us donarem el paper on s’indicarà l’import que haureu de pagar i el número de compte. D’aquesta manera fem l’acord estan les dues parts presents. Allargarem el període per fer el pagament, tindreu temps fins abans que comenci el Casal d’Estiu.
4.- Hi haurà un 3r període d’entrega d’inscripcions. Aquest estarà destinat per totes aquelles famílies que no han pogut fer la pre-inscripció on-line. Les dates les anunciarem quan s’informi del final de l’estat d’alarma, en les nostres xarxes socials: Instagram i la web de l’entitat.
5.- Un altre aspecte que pot ser teniu dubtes, es pel tema BEQUES. De moment no ens han dit que no es puguin demanar. Per això *mantindrem les dates d’entrega (si l’estat d’alarma es mantingués, modificaríem dates) i el procediment serà el mateix (la informació esta al document d’Informació Beques 2020).
Qualsevol dubte seguim en contacte per correu o via el mòbil de Gavina!
Esprem que totes estigueu bé!
 
Una forta abraçada a tots i a totes!

Pl. Lindavista s/n

08940 Cornellà

Trucan's:

933 752 800

640 578 526

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Negro Círculo
 • YouTube - Black Circle