Dossier i informacions Casal 2020

A continuació us deixem el dossier de famílies, on ve explicat enguany, els objectius, la normativa, els grups, els grups de convivència, menjador, les sortides. També us deixem el planning del casal del bloc de petits, el de grans i les sortides

També un document on hi ha tot de preguntes freqüents, més relacionades amb tot el que fa referencia al tema de protocols que ens faran seguir des de la Generalitat i la situació de pandèmia.

Entre dijous i divendres us informarem de l’horari d’entrada/sortida dels vostres fills i filles segons el Grup  de Convivència que sigui.

La modificació més gran és que no hi haurà Nit. Considerem que per tots els requisits que ens exigeixen i el tipus de nit que fem (sopar per compartir, per exemple), no encaixa ni ens facilitaria portar-ho a terme.

A més us deixem adjunt la declaració responsable que haureu d'entregar al inici del casal i altres informacions d'interés.

Us esperem a tots i totes el 29 de juny!

Declaració responsables i altres informacions

Dossier famílies i planning

Noves clàusules CEIJ Gavina – ESTIU 2020

 (ampliació o modificació de les ja publicades)

 1. Es podran fer modificacions/cancel·lacions fins al 29 de maig (inclòs) de les activitats inscrites.

 2. En el cas de fer cancel·lacions o reducció de setmanes després del 29 de maig, i l’activitat es porti a terme, s’haurà d’abonar el 15% de l’activitat inscrita o la diferència.

 3. El pagament de les activitats d’estiu 2020 del CEIJ Gavina s’hauran de fer abans del 22 de juny. Si no, no es podrà participar a l’activitat.

El CEIJ Gavina es compromet a fer la devolució íntegre del cost de l’activitat a totes aquelles famílies que hagin fet el pagament, si l’activitat queda anul·lada i no es pot portar a terme pel COVID-19.

Nova informació ESTIU 2020

Hola famílies Gavineres!

Com esteu? Desitgem que vosaltres, els més petits i la familia, amics i amigues estiguin bé!

Ens posem en conacte amb vosaltres per donar-vos divereses informacions:

a) El casal d’estiu finalment, quedarà en 5 setmanes. Volem ser prudents i hem anul·lat la primera setmana de casal. Així que el casal s’iniciarà el 29 de juny. De moment es manté campaments (fins que no ens diguin que s’ha d’anul·lar des de estaments superiors ho mantindrem):

 

 

Els preus serán els següents:

 

 

 

 

 

b) L’activitat de colònies queda anul·lada. No hi ha el mínim d’infants pre-inscrits, només 6. La meitat del que es requereix per a que l’activitat es porti a terme.

c) Les modificacions que vulgueu fer donada que hi ha diversos canvis ens les comuniqueu quan ens porteu les inscripcions físicament! Quan? A partir del 6 de maig.

Hem creat 6 torns diferents per a que ens pugueu portar les inscripcions i documentació de beques, per a totes aquelles famílies que heu fet la vostra PRE-INSCRIPCIÓ Ho hem organitzat de la següent manera, els torns seran tenint en compte la inicial del primer cognom dels vostres fills i filles (orde alfabètic). D’aquesta manera evitarem aglomeracions i que us trobeu moltes persones el mateix dia, l’horari de cada dia serà de 10h a 13h als locals de Gavina:

d) El mateix dia que porteu les diferents inscripcions serà el moment per portar també la documentació per fer la petició de beques. Recordeu, la documentació és:

1.- Certificat convivència (padró) o DNI del sol·licitant (pare o mare)

2.- Ingressos familiar:

 • Renda: fotocopia o enviar per correu electrónic

 • Informe de Cáritas

 • Informe de serveis socials

 • Comprovant titular beca menjador

 • Comprovant atur o no perceptor d'ajuts

 • Titular d'una RMI

 

3.- Altres documents a aportar:

 • Carnet monoparental

 • Carnet família nombrosa

 • Carnet discapacitat d'algun membre de la família

Si us plau, us demanem que quan vingueu a portar les inscripcions mantingueu les distàncies de seguretat, respecteu les normes d’higiene i protecció i sobre tot tingueu paciència. Per altra banda, també comentar-vos que tot pot quedar subjecte a modificacions segons els comuniquin els estaments superiors. De moment no ens han dit que NO POGUEM FER ESTIU, així que nosaltres seguim endavant!

Moltes gràcies per la vostra paciència i confiança.

Una forta abraçada.

NOVES INSCRIPCIONS

ALTRES INFORMACIONS

Pl. Lindavista s/n

08940 Cornellà

Trucan's:

933 752 800

640 578 526

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Negro Círculo
 • YouTube - Black Circle