top of page

Els projectes

És un projecte socioeducatiu destinat a satisfer les necessitats dels infants a través de diferents activitats educatives i de lleure. Es dirigeix a  un total de 48 infants de la primària (1r a 6è) de 6 a 12 anys del barri de Gavarra de Cornellà de Llobregat. Provenen majoritàriament de les escoles Antoni Gaudí, Jacint Verdaguer i Mediterrània, amb qui es pretén fer un seguiment coordinat de cada infant i de la seva família. També, ampliem l’atenció als joves de l’ESO (1r a 4t), un total de 14 joves  dels 12 als 16  anys.

És el projecte de lleure, per excel·lència del CEIJ Gavina, sent el propòsit incial i la raó de fundació, i en cap moment s'ha vist interromput. Aprofita el temps de lleure dels infants i adolescents per convertir-lo en un temps educatiu on passar-ho bé, gaudir i compartir. Té com a pilar fonametal aprendre valors i créixer com a persones autònomes i responsables a través del joc i les dinàmiques de reflexió en grup.  L’esplai esdevé així una bona eina de transformació social.

És un projecte on participen persones adultes nouvingudes. El treball està basat en l’experimentació, es fa un aprenentatge servei. És una tasca on les participants treballen en un espai, en aquest cas l’hort per abordar una necessitat real, millorar la seva l’expressió escrita i oral per tal de facilitar la seva comunicació i comprensió del seu entorn i dia a dia.

Organitzem diferents activitats amb l’objectiu de garantir i satisfer el temps de lleure dels infants durant els mesos d’estiu. Així oferim diferents activitat: casal d'estiu, colònies, campaments i ruta.

bottom of page