top of page

Castanyada

Preparen les activitats que es duran a terme per celebrar la festa de la castanyada a l'Esplai. Consta d'una paradeta de castanyes entre setmana per recaptar diners i una tarda d'esplai amb berenar amb les famílies.

Porta un amic

Cada any, a principi de curs, es prepara un dia on cada infant participant de l'activitat de dissabtes porta un amic perquè conegui l'esplai i gaudeixi amb nosaltres. Els responsables són els encarregats de triar les millors activitats per tal que els nens i nenes que vinguin es puguin fer una idea del que és Gavina (només en una tarda).

Sopar de Nadal

El Nadal és època de reunions familiars. Per això a Gavina no podria faltar la nostra, ja que tots i totes som una gran família. Al mes de desembre celebrem un sopar on participen totes les famílies que formen part d'alguna activitat que es fa a Gavina. 

Nit de Reis

Des de fa uns anys els Reis Mags ajudats pels seus patges s'escapen de la cavalcada de Cornellà per visitar les famílies gavineres i entregar els regals als nens i nenes de l'entitat.

Els responsables s'encarreguen de preparar una ruta perquè els reis puguin repartir els regals el més ràpid possible! 

Carnaval

Des de Gavina utilitzem la divertida festa del carnestoltes per parlar, a través de les disfresses, de temes injustos de la societat. Creiem que és una bona manera de fer créixer l'esperit crític dels infants i apropar-los una mica més a conèixer el món que els envolta. Els últims anys hem parlat del feminisme, dels empresaris i la classe obrera, de la contaminació del planeta, etc. Els responsables s'encarreguen de fer un recull de temes que afecten actualment a la societati pensar la manera d'adaptar-los a una disfressa que es pugui fer amb materials que segueixen la nostra ètica i adaptada als infants.

Sant Jordi

A Gavina ens agrada celebrar aquest dia tan especial amb diferents activitats. Posem una paradeta on es venen roses, punts de llibre i diferents treballs manuals solidàries que fan els infants de l'entitat. També, celebrem un berenar amb totes les famílies i els nens i nenes preparen actuacions sobre la llegenda de Sant Jordi. 

Aperitapes

Per acabar el curs, a Gavina organitzem una barbacoa una mica especial. Totes les famílies són invitades a un concurs de tapes! Tots els invitats es reparteixen en grups i fan proves per guanyar els ingredients que utilitzaran per fer la seva tapa. Més tard, el nostre jurat (els més petits) decidiran els guanyadors i faran l'entrega de premis! 

Dia dels esports

Quan arriba el bon temps, ja s'ha acabat l'esplai i estem esperant a començar el casal d'estiu, Gavina organitza unes jornades esportives. Els responsables organitzen tornejos de futbol, basquet, ping-pong... per a totes les edats! També preparen una barra amb menjar i begudes i s'escolta música tot el dia. Hi ha premis pels guanyadors!!

bottom of page